Találja meg az ön számára megfelelő specialistát

A szexuális egészséggel való törődés sem tűr halasztást. Forduljon orvoshoz, hogy választ találjon az egészségével kapcsolatos kérdéseire és tanácsokat kapjon az állapota kezeléséhez.

UROLÓGUS
ANDROLÓGUS

Az urológus a férfi (és női)  húgy- és nemi szervekkel foglalkozó szakorvos. Prosztatával kapcsolatos betegségekkel, pl. a jóindulatú prosztatamegnagyobbodással az urológust kell felkeresni.

Az andrológus a nőgyógyász férfi megfelelője, ez a szakorvos gyógyítja a férfi meddőséget és szexuális zavarokat, például a merevedési zavart és a korai magömlést.

SZEXOLÓGUS
PSZICHOLÓGUS

A szexológus egy piszichológus végzettségű szakember, aki a szexualitással kapcsolatos pszichológiai, orvosi és szociokulturális problémákban hivatott segíteni. Hozzá kell fordulni minden olyan diszfunkció és abból fakadó párkapcsolati probléma esetén, amely a szexuális életet megnehezíti.

Most egyetlen kattintással közelebb kerülhet szexuális problémáinak  megoldásához.
Tekintse meg az elérhető orvosok listáját, válassza ki az ön számára legmegfelelőbbet, és foglaljon szakorvosi tanácsadást online.

Korai magömlés

Végezze el a tesztet

PEDT - Premature Ejaculation Diagnostic Tool (Korai magömlés diagnosztikai eszköz)

Ez a kérdőív az együttlét során előforduló korai magömlést elemzi. A korai magömlés a férfiaknál előforduló leggyakoribb szexuális zavar. Ez a kérdőív nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, amely a korai magömléssel küzdő betegek értékelésének alapvető eszköze.

Merevedési zavar

Végezze el a tesztet

IIEF 5 kérdőív

Az International Index of Erectile Function – 5 (IIEF-5) célja, hogy szenzitív és specifikus kérdéseket tegyen fel a merevedési zavar értékelésére. A válaszadáskor az utolsó hat hónap során folytatott nemi aktivitást kell figyelembe venni.

Jóindulatú prosztata hiperplázia

Végezze el a tesztet

INTERNATIONAL PROSTATIC SYMPTOMS SCORE (IPSS) (NEMZETKÖZI PROSZTATA TÜNETÉRTÉKELŐ SKÁLA) KÉRDŐÍV 

Az IPSS kérdőív objektív értékelést ad a húgyúti tünetekkel kapcsolatban.