Merevedésizavar

Impotenciának vagy merevedési zavarnak nevezzük, amikor egy férfi képtelen az erekció elérésére vagy fenntartására a szexuális együttlét során.
Itt található jó néhány hasznos információ és tanács ennek a rendellenességnek a megelőzésével és diagnosztizálásával kapcsolatban

show ÁTTEKINTÉS
Tudnivalók
ÁTTEKINTÉS
Merevedési zavar

Tudnivalók

A merevedési zavar kifejezés, más néven impotencia, egy olyan, a férfiaknál előforduló betegségre utal, amelynek során a nemi együttlét során a férfi nem képes az erekcióra, vagy annak fenntartására.

Jelentése
ÁTTEKINTÉS
Merevedési zavar

Jelentése

Az erekció rendkívül összetett mechanizmus, amely számos komponens kölcsönhatásából ered, amelyek mindegyike a férfi nemi szerv elégtelen működéséhez vezethet probléma esetén.

Mi a teendő?
ÁTTEKINTÉS
Merevedési zavar

Mi a teendő?

A merevedési zavar rendkívül gyakori andrológiai probléma. A világ minden táján több százmillió embert érint, csak Olaszországban három milliót. Azonban ennél súlyosabb az a tény, hogy nagyon kevés ember hajlandó beszélni erről partnerével vagy orvosával.

Gyógymódok
ÁTTEKINTÉS
Merevedési zavar

Gyógymódok

A merevedési zavar kezelése ma már lehetséges. A klinikai beavatkozásokat azonban időben kell elvégezni, egy hozzáértő szakembernek. Vannak olyan gyógyszeres, sebészeti, pszichológiai és pszichiátriai gyógymódok, amelyek a legtöbb esetben a probléma alapjául szolgáló okot (vagy okokat) kezelik, és megoldást kínálhatnak.

Merevedési zavar

6 gyors kérdés a probléma jobb megfogalmazásához

Végezze el a tesztet