Koraimagömlés

A magömlés kontrollálására való képtelenség olyan rendellenesség, amelyet teszteléssel és öndiagnosztikával lehet felismerni.
Ismerje meg, hogy mi a korai magömlés, hogyan lehet felismerni, és mely gyakorlatok segíthetnek megakadályozni.

show ÁTTEKINTÉS
Tudnivalók
ÁTTEKINTÉS
Korai magömlés

Tudnivalók

A korai magömlés a férfiaknál előforduló leggyakoribb szexuális zavar. Meghatározása azonban nem könnyű, és ma már gyakran az ejakuláció akaratlagos szabályozásával kapcsolatos általános nehézségről vagy képtelenségről beszélünk.

Jelentése
ÁTTEKINTÉS
Korai magömlés

Jelentése

A korai magömlés incidenciáját nem könnyű meghatározni. Sok férfi nehezen beszéli meg ezt a problémát az orvosával, és nehéz megállapítani a betegség klinikai meghatározását. Az amerikai adatok azt mutatják, hogy a 40 év alatti férfiak 30–70%-a tapasztal korai magömlést valamikor az élete során.

Mi a teendő
ÁTTEKINTÉS
Korai magömlés

Mi a teendő

Az első szabály, amikor valakinél felmerül a korai magömlés gyanúja, hogy ne feledje, a probléma sikerrel megszüntethető, különösen, ha időben kezelik azt.

Gyógymódok
ÁTTEKINTÉS
Korai magömlés

Gyógymódok

Számos terápiás lehetőség áll rendelkezésre, némelyik akár recept nélkül is. Hasznos terápiák a medencefenék gyakorlatai és a viselkedési terápiák, amelyek célja az ejakulációs idő nagyobb mértékű kontrolljának visszaszerzése és az önbecsülés helyreállítása.

Korai magömlés

6 gyors kérdés a probléma jobb megfogalmazásához

Végezze el a tesztet